20170905 BEKO

farah baner

nedjelja, 19 Mart 2017 11:45

Postali redovne mušterije: U posljednjih pet utakmica Sloboda Sarajevu dala 12 golova

1903 slo sar2Jučerašnjom pobjedom na Tušnju nad ekipom Sarajeva (3:0) , "Crveno-crni" su nastavili svoj niz od pet utakmica u kojima ih rivali sa Koševa nisu pobijedili, ali i "rešetanje" mreže ekipe Sarajevo.

Jučer postignuti treći gol bio je 12. koje su golmani Sarajeva morali vaditi iz svoje mreže kada se govori o posljednjih pet utakmica, dok su napadači Sarajeva bili uspješni samo dva puta.

U prvoj od pet utakmica koje bi u Bordo taboru rado zaboravili, odigranoj u Kupu prošle godine (2:1) mreže su im tresli Zeba i Krpić, a uzvratnoj utakmici (0:3) Veselinović dva puta i Ahmetović jedan put.

Dva mjeseca poslije, u maju 2016. godine Sarajevo na Tušnju doživjelo novi potop (4:0), a strijelci su bili Zeba, Kovačević (AG), Veselinović i Sarić.

U ovoj sezoni na Koševu je bilo 1:1, a strijelac za Tuzlake bio je ponovo Krpić. U posljednjoj, jučerašnjoj, "trici" po Sarajevo učestvovali su Zec, Tandir i Ziljkić.

Nova utakmica između Slobode i Sarajeva je već u drugom kolu Lige za prvaka, kada sad već redovne mušterije ponovo stižu na Tušanj.

(Tuzlainfo.ba)

 

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu