Ne pravi džumbus od zdravlja: Jedinstvena promocija borilačkih vještina, meditacije, fitnessa, nutricionizma…

by admin
| 19:05

Ideja mladih uključenih u Džumbus DIYYF je da pokažu svima koliko je bitno zdravlje za njihov razvoj. Bavljenje sportom, zdrava ishrana, druženje i timski rad su naveli kao najbitnije stavke koje razvijaju njihovo fizičko i psihičko stanje.

U okviru Džumbus DIYYF, zajedno sa udruženjem „Tuzla Uživo“, mladi ljudi u srijedu 31.augusta u Velikom parku organizuju događaj pod nazivom “Ne pravi džumbus od zdravlja”

U sklopu ovog događaja, nekoliko lokalnih klubova, a i pojedinaca, promovisat će borilačke vještine, meditaciju, fitness, nutricionizam.

Svi prolaznici/posjetioci će se moći informisati, a i pogledati demonstracije iz karatea, džudoa,  aikida, kung-fua, hrvanja, qi-gonga, tai-chia i yoge. Ukoliko se nakon demonstracije osjetite spremni posvetiti svom zdravlju i predati se u ruke profesionalaca, trenera koji će vas naučiti najboljem, moći ćete se na licu mjesta raspitati o učlanjenju u njihove programe.

– Kao i svaki od Džumbus događaja, i ovaj je besplatan, pa zato vas pozivamo da nam se pridružite u srijedu, 31.augusta u Velikom parku, sa početkom od 14h pa sve do 20h. Zdravlje nam je bitno, stoga ne pravite džumbus od njega -poručili su organizatori.

Informišite se  a i priključite i drugim DŽUMBUS događajima preko FB stranice.

(Tuzlainfo.ba)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.