BiH – Rusija 10. septembra u Mejdanu: Ulaznice po cijeni od 15 KM već u prodaji

by admin
| 8:03

Svoj put za plasman na Evropsko prventvo 2017. godine u košarci, naša reprezentacija predvođena NBA zvijezdama Teletovićem i Nurkićem, počinje u Rusiji svojom prvom utakmicom koja je na programu 31. augusta na gostujućem terenu.

Nakon prve gostujuće utakmice, izabranike Damira Mulaomerovića očekuju dva domaća duela prvo protiv Švedske 3. septembra u Sarajevu, te možda i najvažnija utakmica kvalifikacija protiv Rusije u tuzlanskom Mejdanu 10. septembra,

Zagrijavanje pred utakmicu u Tuzli, gdje će se sigurno tražiti karta više, u gradu soli je počelo već odavno. To su nam potvrdili i u Sportskom savezu Tuzlanskog kantona, koji je tehnički organizator utakmice sa Rusijom.

Naime, ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji se nalaze od prošle sedmice, a prvi dio pristiglih ulaznica se odlično prodaje, što je dovoljna naznaka da Ruse u Mejdanu očekuje pravi pakao.

Ulaznice se mogu kupiti putem servisa kupikartu.ba, njihovog prodajnog mjesta u Tuzli (CD shop Mido na Korzu), te prostorijama Sportskog saveza TK-a (zgrada DTV Partizan – Fakultet za tjelesni odgoj i sport).

Utakmica BiH – Rusija se igra 10. septembra sa početkom u 20.15 sati.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.