Dan poslije saobraćajne nesreće u Živinicama: Povredama podlegla i druga sauputnica iz Golfa

by admin
| 6:45

Sinoć, 10. augusta 2016. godine oko 20,35 sati na Magistralnom putu M-18 Tuzla-Sarajevo u mjestu Strašanj, općina Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.H., rođen 1983.godine iz Banovića koji je upravljao pmv. „Audi“ i M.S., rođen 1986 godine iz Živinica koji je upravljao pmv. „Golf“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradale saputnice u pmv.“Golf“ A.S., rođena 1987.godine i S.S., rođena 1968.godine, dok je vozač M.S. zadobio teške tjelesne povrede i isti je zadržan na liječenju u UKC-u Tuzla.

Vozač pmv. „Audi“  i njegove dvije maloljetne saputnice su zadobili lake tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla, dok je saputnica iz navedenog vozila E.H., rođena 1981.godine zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni kantonalni tužilac, koji je izašao na lice mjesta te prisustvovao vršenju uviđaja, koji su izvršili policijski službenici PU Živinice. U vremenu od 21,00 do 23,50 sati saobraćaj je na navedenoj dionici puta bio obustavljen, te se preusmjeravao alternativnim pravcima – saopšteno je iz MUP-a TK.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.