Spektakl na Tušnju: Dino Merlin pjevao pred 25.000 ljudi (VIDEO)

by admin
| 7:03

U sklopu svoje velike turneje Hotel Nacional, Dino Merlin sinoć je u Tuzli priredio spektakularan koncert na stadionu Tušanj.

Prema slobodnoj procjeni, na Tušnju se okupilo više od 25.000 ljudi.

Merlin je koncert otvorio pjesmom “Školjka”, a nakon toga su se nastavili redati hitovi koje publika pjeva zajedno s najvećom balkanskom zvijezdom.

U trosatnom spektaklu Merlin je otpjevao mnoge pjesme sa novog albuma, kao što su “Hotel Nacional”, “Rane”, “Sve dok te bude imalo”, ali i brojne stare hitove, “Kad zamirišu jorgovani”, “Kokuzna vremena”, “Bosnom behar probeharao”, “Lažu me” i mnoge druge hitove iz svoje bogate karijere.

Svaku pjesmu brojna publika otpjevala je gotovo horski sa sarajevskim pjevačem, koji je između pjesama vrlo često komunicirao sa njima.

Na Tušnju su se mogle vidjeti razne generacije iz svih krajeva BiH, a sudeći prema parkiranim autobusima pored stadiona, na koncertu je bilo publike iz mnogih bh. gradova.

U nastavku pogledajte samo djelić fenomenalne atmosfere na Tušnju. Ovo je bio njegov drugi koncert u Tuzli nakon 2009. godine, a večerašnji nastup dugo će se pamtiti.

(TI/Bportal.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.