Turistička zajednica TK: Odgođen sutrašnji izlet na “Mušku vodu”

by admin
| 7:12

Jednodnevni posjet Sportsko rekreativnom centru “Muška voda”, pod sloganom “Nasmiješite se vodimo vas na Mušku vodu“, koji je Turistička zajednica Tuzlanskog kantona u suradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i saobraćaja u Vladi Tuzlanskog kantona planirala za sutra, 16. juli, odgođen je.

 

– Poštovani prijatelji prirode, zbog izrazito loših vremenskih prilika Turistička zajednica TK odgađa organizaciju izleta na „Mušku vodu“ koji je bio planiran za subotu 16.07 2016 god. Novi termin organizacije izleta pod potpuno istim uslovima zakazujemo za 23. 07. 2016 godine (iduća subota). Molimo prijavljene građane za razumijevanje te ih obavještavamo da su prioritet u narednom prijavljivanju uz posebnu molbu da još jednom potvrde svoje učešće – saopštili su iz Turističke zajednice TK.

U sklopu zabavnog programa na Sportsko rekreativnom centru „Muška voda“ bit će organizovano natjecanje u potezanju konopca, turnir u odbojci na pijesku i karaoke show.

Obezijeđen je planinarski grah za posjetitelje uz neograničeno konzumiranje „muške vode“.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti u Turističku zajednicu Tuzlanskog kantona ili u Turističko informativni centar turističke zajednice uz napomenu da je broj mjesta ograničen.
Telefoni za prijavu su  035 228 800, 228 799 i 035 257 499, a prijave se mogu izvršiti i na e-mail adrese: [email protected][email protected] i [email protected] 

(Tuzlainfo.ba)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.