Prijave u toku: Volontiraj na 8. Međunarodnom festivalu “Kaleidoskop”

by admin
| 11:00

Međunarodni festival umjetnosti mladih KALEIDOSKOP održaće se u Tuzli, od 23. do 28. augusta 2016. godine.

– Očekuje nas mnogo zanimljivih aktivnosti u kojima je volonterski angažman mladih ljudi neizostavan doprinos i inspiracija – poručili su organizatori u svom pozivu volonterima.

Volontiranje na Kaleidoskopu omogućava sticanje novih vještina i organizacionih sposobnosti, saradnju sa umjetnicima i umjetnicama, ali i odličnu zabavu i druženja kojih će te se uvijek rado sjećati.

-Neki od poslova koje bi moglao/la raditi kao volonter/volonterka su promocije i pripreme Festivala, doček, smještaj i druženje sa učesnicima i učesnicama na Festivalu, pomoć u organizaciji, praćenje realizacije i učešće u aktivnostima Festivala (kreativna i tehnička podrška) i slično. Pri tome si uvijek u društvu kolegica i kolega, umjetnika i umjetnica, pa je ugodna atmosfera u radu zagarantovana – saopšteno je.

Da bi postao/la volonter/volonterka ovogodišnjeg Kaleidoskopa treba da imaš od 18 do 30 godina i na e-mail [email protected] pošalješ slijedeće podatke:

1. Lični podaci:
a) Ime i prezime
b) Datum rođenja
c) Trenutno mjesto prebivališta
d) Broj telefona

2. Odgovor na pitanja:
a) Govoriš li strani/e jezik/e i koji/e?
b) Imaš li trenutna/prethodnih iskustava u volontiranju i na kojim aktivnostima? (naznači i ukoliko si volontirao/la na nekom od prošlogodišnjih KALEIDOSKOP festivala)
c) Baviš li se umjetnošću i kojom ili (ukoliko ne) koji te vid umjetnosti zanima?
d) Na kojim aktivnostima festivala KALEIDOSKOP bi volontirao/la?

Poziv za prijavu za volontiranje otvoren je do 20. jula 2016. godine (23:59), nakon čega će prijavljeni biti obavješteni o eventualnom angažmanu. Broj angažmana je ograničen.

Sva dodatna pitanja možete uputiti na e-mail: [email protected], uz prijavu za volontiranje.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.