Svi putevi vode na jezero Modrac: Sutra Robinzon party – velika ljetna muzička zabava na otvorenom!

by admin
| 5:08

Sve je spremno za prvi ovogodišnji Robinzon party, jednu od najboljih ljetnih muzičkih zabava na otvorenom.

Prvi party ove godine održava se u subotu 09.jula, na dobro poznatoj lokaciji, Molu restorana Robinzon na jezeru Modrac, a drugi Robinzon BRODOLOM party planiran je za 06. avgust.

Svi istinski ljubitelji elektronske muzike i dobre zabave uz vrhunsku scenu, zvuk i rasvjetu na prvom party-ju pored ekipe domaćih DJ-a, uživaće u izvedbama Francuza Sebastiena Legera, jednog od najpoznatijih svjetskih producenata i DJ-a.

-Već sad možemo reći da će se na Modracu okupiti ljubitelji elektronske muzike sa područja Tuzlanskog kantona, ali i iz cijele BiH. Imamo najavljene organizovane dolaske iz Sarajeva, Zenice i Mostara – poručuju iz organizacije Robinzon party-ja. 

Karte za Robinzon party po cijeni od 10 KM možete nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: Restoran Robinzon Modrac/Lukavac, caffe Hollywood Lukavac, CD shop Sejo i Vili Tuzla, caffe Sydney (zgrada Cipelići/Tuzla), Restoran Mama Mia (Omega/Tuzla) caffe In Živinice, pizzeria Banka Banovići, caffe IQ Gračanica, Trocadero Srebrenik i benzinska pumpa In vivo Živinice.

Karte na dan eventa (samo na ulazu na mol Restorana Robinzon) će se prodavati po cijeni od 15 KM, dok su VIP karte 25 KM.

Ulaz će bit moguć već od 19:30h 

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.