Prijavite se za besplatni izlet: Turistička zajednica TK vas vodi na „Mušku vodu“!

by admin
| 10:23

Turistička zajednica Tuzlanskog kantona u suradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i saobraćaja u Vladi Tuzlanskog kantona organizuju jednodnevni posjet Sportsko rekreativnom centru ” Muška voda”, pod sloganom Nasmiješite se vodimo vas na „Mušku vodu“.

– Pozivamo sve ljubitelje prirode, ljubitelje šetnje na svježem planinskom zraku da zajedno provedemo vikend u mjestu gdje je jedini rizik što ćete poželjeti ostati – ističu organizatori.

TZTK i Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona obezbijedili su besplatan prijevoz autobusima za sve zainteresirane građane Tuzlanskog kantona na dan 16. 07. 2016 god (subota), a autobusi polaze ispred sjedišta TZTK ul. Muftije ef. Kurta 1. u 8 sati ujutro.

U sklopu zabavnog programa na Sportsko rekreativnom centru „Muška voda“ bit će organizovano:  natjecanje u potezanju konopca, turnir u odbojci na pijesku i karaoke show.

Obezijeđen je planinarski grah za posjetitelje uz neograničeno konzumiranje „muške vode“.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti u Turističku zajednicu Tuzlanskog kantona ili u Turističko informativni centar turističke zajednice uz napomenu da je broj mjesta ograničen.
Telefoni za prijavu su  035 228 800, 228 799 i 035 257 499, a prijave se mogu izvršiti i na e-mail adrese: [email protected][email protected] i [email protected] 

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.