Zlatko Berbić pita gradonačelnika: Da li fontane ne rade samo kada se na trgu slavi Bajram?!

by admin
| 17:22

BZK Preporod danas je uz pomoć nezavisnog organizacionog odbora priredio drugo Bajramsko druženje na Sonom trgu.

Na druženju je bio prisutan i Zlatko Berbić, kandidat za gradonaćenika Tuzle, koji se danas tokom dana oglasio “Otvorenim protestom gradonačelniku Tuzle” u kojem se navodi:

Kao Jasmin, imaš pravo da ne dođeš, i to je tvoj odabir, ali kao gradonačelnik svih Tuzlaka, a ne samo partijski podobnih, Grad Tuzla je morala poslati svog predstavnika na ovakvu manifestaciju. 

Najoštriji protest.

Mi slavimo tradiciju suživota, kulture obilježavanja svih vjerskih praznika, kulturu čestitanja koja je jedan od simbola dobrih odnosa. 
A posebna uvreda je jer je Soni trg bio prljav, a kante za smeće komunalnog preduzeća sa alatom ostavljena na pola trga. 

Čemu služi nosač za zastavu, u koje su potrošene pare poreskih obveznika-ako ne da se ponosno vijori zastava grada ili države.

Na posljednjem, ali ne najmanje važnom mjestu, da li fontane (koje preferiraš) ne rade praznicima ili samo danas kada Preporod povodom Bajrama pravi druženje sa građanima???

Čestitke BZK Preporod i svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja te sugrađanima koji su prepoznali ovu misiju dobra – istakao je Zlatko Berbić.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.