Brodolom 10: Izvođači iz Mostara, Banja Luke, Sarajeva i Tuzle uz svjetske i regionalne zvijezde (VIDEO)

by admin
| 4:56

Mladi izvođači iz Mostara, Banja Luke, Sarajeva i Tuzle nastupit će uz svjetske i regionalne zvijezde na Brodolom festivalu koji se u Tuzli održava 22. i 23. jula 2016. godine.

Pored ranije najavljenih muzičkih zvijezda ovogodišnjeg Brodoloma, Jamesa ZabieleJoeskog i benda Dubioza Kolektiv, line up prve večeri, 22.07. upotpunit će mostarski sastav Rock School Blues Band, dok će 23.07. nastupiti i tuzlanski DJ Goran Emkić te sarajevsko-banjalučki electro dvojac After Affair.

Mostarski band nastao je kao inicijativa Rock škole Mostar da predstavi svoj rad. Sastoji se od 10 članova, mladih muzičara, koji maestralno izvode najveće blues i rock klasike. Tuzlak Goran Emkić jedan je od najpopularnijih DJ-a u BiH, kojeg sve češće viđaju i na međunarodnoj muzičkoj sceni. Sastav, After Affair, sačinjen od dva iskusna DJ-a Bonjasky & Ivan Z, je interesantna i veoma energična fuzija semplovanja i miksanja muzike, grafika i video animacija.

Svim posjetiocima organizatori su omogućili kupovinu karata na više načina, u cijeloj BiH. Nakon završetka pretprodaje, u kojem su zainteresovani ulaznice mogli kupiti po promotivnim cijenama i isključivo putem on line servisa, počela je i zvanična prodaja ulaznica na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Online prodaja svih kategorija ulaznica se i dalje vrši putem www.kupikartu.ba i u svim poslovnicama mreže kupikartu.ba, a moguće ih je kupiti i na nekom od mnogobrojnih, direktnih, prodajnih mjesta:

Tuzla: CD Shop MIDO
Sarajevo: Biletarnica BKC-a 
Zenica: Caffe bar “Carpe Diem”
Lukavac: Caffe club “Millennium”
Živinice: Caffe bar “Avenija”
Brčko: Caffe bar “BOA”
Doboj: Fort Pub
Srebrenik: Cafe bar “Lazio Rim”
Gračanica: IQ Club 
Banovići: Cafe club “Havana” 

Pogledajte najavni video i lokacije na kojima se nalaze najbliža prodajna mjesta ulaznica, za deseto, festivalsko izdanje Brodoloma, koji se održava u Tuzli.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.