Prestige: Romantična vjenčanja na otvorenom od sada i u Tuzli (FOTO)

by admin
| 22:11

Vjenčanja na otvorenom u svijetu su već odavno vrlo čest način sklapanja braka.

Od nedavno, oni koji planiraju reći sudbonosno DA, sada to u čarobnoj atmosferi, pod otvorenim nebom mogu učiniti i u Tuzli.

Nedavno je u Gornjoj Tuzli otvoren “Prestige”, mjesto za vječanja na otvorenom, koje mladencima nudi kompletnu uslugu organizovanja najvažnijeg dana u životu, u predivnom ambijentu koji za naše uslove sigurno nije svakodnevnica.

Iza ideje, koja je pretvorena u biznis, stoji  Mirela H.Mustafić, mlada diplomirana dizajnerica.

– Razmišljajući kao žena, pomislila sam da kada bude došao na red taj moj specijalan dan, ja bih htjela nešto drugačije, ali nam Tuzla ne nudi takvo nešto. Tu je stvorena ideja i krenula priča, koja je pretvorena u posebno mjesto za posebne momente – rekla nam je Mirela H. Mustafić.

Prostor se nalazi u Gornjoj Tuzli, desetak minuta vožnje od centra grada. Ulaskom u “Prestige”, kroz šarmantni tunel od cvijeća ulazite u more cvijetnih latica i starih kamenih ploča koji posjetitelje ne ostavljaju ravnodušnim. Stoga, interesovanja mladenaca ne nedostaje.

– Definitivno postoji zainteresovanost ljudi, koji nas sve češće kontaktiraju. Ono što naši klijenti žele je da im taj dan bude zaista poseban. Mi se trudimo da tako i bude – ističe naša sagovornica.

“Prestige” može biti odličan ambijent za zaruke i sve ostale posebne prilike.

Više informacija možete dobiti pozivom na 066 021 111.

(Tuzlainfo.ba)

1806 vjencanja kolaz