Veliko interesovanje kupaca: U Tuzli otvorena još jedna radnja “Turk marketa Bakkal”

by admin
| 21:16

Nakon velikog interesovanja građana Tuzle za ponudu prodavnice turskih prehrambenih i drugih proizvoda “Turk marketi Bakkal”, vlasnici jedinstvene prodavnice u ovom dijelu BiH, odlučili su otvoriti još jednu poslovnu jedinicu.

– “Bakkal 2” je po asortimanu ista kao i prvootvorena prodavnica u ulici Tabašnice. Otvaranje drugog objekata je odgovor na potrebe velikog broja naših mušterija iz istočnog dijela grada, kojima su proizovdi koje nudimo sada bliži – rekli su nam vlasnici “Turk marketa Bakkal”, o kojima smo pisali i ranije.

Iz svoje bogate ponude izdvajaju proizvode provjerenih turskih proizvođača koji imaju halal certifikat. U ponudi se izdvajaju Marmarabirlik, najveći proizvođac maslina i maslinovog ulja u Turskoj, zatim Caykur i njihov dobro poznati crni čaj, Dogadan čajevi-čajevi iz prirode, zatim Uludag, Basak,MeySu, Dimes, Ulker, Burcu, Pinar, Tat, Segmen, Gulsan, Ege, Dardanel i drugi. Pored prehrambenih proizvoda u svom asortimanu imaju i Pasabahce proizvode (šoljice za čaj, čaše, bokali…).

– Reakcije naših kupaca su odlične, a drago nam je da je prepoznat naš kvalitet rad i trud. Ono što planiramo u narednom periodu je da proširimo asortiman sa još nekoliko novih brendova – ističu u “Turk marketi Bakkal 2”.

Novootovrena prodavnica se nalazi u ulici Ivana Ribara u jednom od objekata na ulazu Malu pijacu iz pravca “Sarande”.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.