Gornja Lipnica: Dok se mi kupamo iz “lončića” vlast pravi drvene mostove i kupuje auta!

by admin
| 12:54

Članovi Građanske snage, u svojstvu zabrinutih građana, bili su prisutni na skupu u Gornjoj Lipnici. Povod tog skupa je taj što se građanke i građani pomenute mjesne zajednice u 2016. godini kupaju uz pomoć “lončića”! – navodi se u informaciji nove političke stranke u Tuzli.

Gradska vlast već godinama obmanjuje ove iscrpljene građane! Čak prije 10. godina su obećali da će riješiti problem puteva i vodosnabdjevanja, međutim po običaju su slagali. Pred ove lolalne izbore krive Kanton, prebacuju krivicu i mole građane da im vjeruju kako će taj “projekat” biti riješen.

Pitamo se, zajedno sa mještanima, do kada nas planiraju lagati i zavaravati?

Da li je normalno da Gradska uprava investira blizu 300.000KM u drveni most i oko 150.000KM u nabavku novih vozila i to pred istek mandata prvog i glavnog čovjeka, dok se par hiljada građana kupa uz pomoć posudica i lončića?

Mi mislimo da nije! Nije logično da se za ispunjavanje nečijih iluzija dižu milionski krediti, koji će naša djeca vraćati, a pojedine mjesne zajednice nemaju pojma šta znači okupati se u kupatilu ispod tuša!

Čistimo Tuzlu, jer Tuzla može i mora BOLJE – navedeno je u informaciji Građanske snage.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.