DEV Talks event u Tuzli: Jedan od najpoželjnih poslodavaca u BiH okuplja IT stručnjake

by admin
| 6:07

Authority Partners poziva sve programere željne sticanja i širenja znanja o najnovijim temama iz IT svijeta, da prisustvuju prvom DEV Talks eventu u Tuzli koji će se održati 9. juna 2016. godine u Plavoj Sali BKC Tuzla sa početkom u 17:00h.

DEV Talks u Tuzli je prvi u nizu evenata koje treći najpoželjniji poslodavac u BiH planira organizovati ove godine sa ciljem širenja znanja unutar IT zajednice i okupljanja IT stručnjaka oko najaktuelnijih tema iz oblasti razvoja softvera.

Predavači DEV Talks eventa, iskusni i uspješni programeri koji su ove godine predavali i na MS Network 6 konferenciji u Neumu, će prezentovati  i pokrenuti diskusije o dvije zanimljive teme: “Cross-Platform Development with Microsoft Technologies” i “Visual Studio Team Services Release Management”. Razgovori i druženje će se nastaviti u Cafe baru Sloboda u 20:00h uz muziku, roštilj, stoni tenis i Nintendo.

Ne propustite priliku za jedinstveno druženje programera, širenje znanja, diskusiju o najnovijim temama iz IT svijeta i dobru zabavu!  Za više informacija o eventu i registraciji, posjetite: http://authoritypartners.com/home/dev-talks-tuzla/event/

Authority Partners je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već jedanaest godina uspješno posluje u Sarajevu, a od maja 2015. godine i u Tuzli. Ove godine Authority Partners je izbran za trećeg najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, čime se već šesti put zaredom nalazi na listi najpoželjnijih poslodavaca u našoj državi.

Uposlenici Authority Partners-a uživaju kontinuiranu stručnu edukaciju iz oblasti razvoja informacionih sistema, stranih jezika i menadžmenta. Dijeljenjem znanja unutar firme i konstantnim usavršavanjem osigurana je konkurentnost na globalnom tržištu informatičkih usluga, a briga o zdravlju, podsticanje na sportske aktivnosti i razvoj međusobnih socijalnih kontakata kroz “team building“ druženja učvršćuju povjerenje i osjećaj pripadnosti AP porodici.

Zbog svog redovnog ulaganja u projekte za mlade i organizovanja aktivnosti usmjerenih ka polju razvoja IT kadrova u BiH, Authority Partners je 2015. godine dobio posebno Priznanje za podršku omladinskim projektima u sklopu nagrade DOBRO za filantropiju koju dodjeljuje Fondacija Mozaik.

Za više informacija o Authority Partnersu posjetite: http://authoritypartners.com

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.