Azmir Husić: Ako je nekome u cilju ja ću otići, al’ ovakva budala neće više doći na Tušanj!

by admin
| 17:59

Nakon što se u tuzlanskoj javnosti pojavila informacija da bi FK Sloboda mogao ostati bez Evrope zbog neizmirenih obaveza oko treće rate reprograma duga, potpisanog sa Poreznom upravom FBiH, Bportal. ba kontaktirao je i predsjednika kluba Azmira Husića.

 

Husić, kao i obično, otvoreno je govorio o problemima, te eventualnim posljedicama koje neuplaćena rata od 192.000 KM nosi sa sobom.

-U Bosni je sve moguće, pa i to da ne igramo Evropu, a potpisali smo reprogram. Zapelo je u 30.000 maraka. Na donatorskoj večeri prikupljena su određena sredstva, ali nedostaje toliko da se plati treća rata. Gradske vlasti tvrde da nemaju više novaca, a ja mislim da nekome ja lično ne odgovaram i da bi najsretniji bili da Azmir nema ništa sa Slobodom. Ako je tako, nije problem, ja ću otići. Azmir je nadoknadiv. Ali, nisu nadoknadivi momci koji su izborili tu Evropu. Na njih treba obratiti pažnju i ispoštovati ih. Ponavljam, mogu ja otići, ali sumnjam da će naći ovakvu budalu da dođe na Tušanj. Mi smo dobili licencu za Evropu u sezoni 2015./2016. i ne bi trebalo biti upitno odigravanje pretkola Evropa lige, ali opet kažem, ovo je Bosna, sve je moguće – kazao je za Bportal.ba Azmir Husić.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.