Stižu fanovi od Hrvatske do Danske: Za spektakl Bijelog Dugmeta u Tuzli nezapamćeno interesovanje

by admin
| 12:35

Na stadionu Tušanj u Tuzli, u subotu 4. juna, sudeći prema ogromnom interesovanju održat će se istinski spektakl.

Pod motom “Ko ne poludi, taj nije normalan” jedna od najpoznatijih rock grupa s naših prostora Bijelo dugme održat će koncert, a prema riječima producenta koncerta Fikreta Vukalića zvanog Fantom pripreme za spektakl se privode kraju, a interesovanje publike premašuje očekivanja.

Na tuzlanskom Tušnju očekuje se dolazak blizu 30.000 fanova, a u Tuzlu su najavljeni organizovani dolasci i iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Austrije, Njemačke, Švedske, Švicarske i Danske.

-Nevjerovatno interesovanje vlada za koncert u gradu ljubavi, kulture i rock and rolla. Ulaznice kupuju pripadnici svih generacija, a naša očekivanja su već premašena. To će biti jedan spektakl koji će trajati nekoliko sati, a mi se nadamo da ćemo cjelokupnim programom opravdati očekivanja posjetitelja – istakao je Vukalić.

Brega, Alen i Tifa na Tušnju će nastupiti uz pratnju Orkestra za svadbe i sahrane i osigurati nezapamćeni spektakl kojim ova grupa proslavlja 40 godina od svog osnivanja. Nastup će dodatno upotpuniti i bendovi The Last Location, Kontrast i Divan.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.