Finale Kupa BiH: Loša predstava Slobode, trofej pripao Radniku!

by admin
| 16:48

Proklestvo finala Kupa za FK Sloboda je nastavljeno. Tuzlaci ni u svom osmom finalu nisu uspjeli podići pehar namijenjen pobjedniku, a danas su ih u tome sasvim zasluženo zaustavili igrači bijeljinskog Radnika.

Nakon 1:1 na Tušnju, u uzvratnoj finalnoj utakmici Kupa BiH igranoj u BIjeljini Radnik je u lošoj nogometnoj predstavi slavio sa 3:0. Osim tri gola (Hodžić u 5. i Memišević u 64. i 87. minuti), ništa drugo i nije bilo vrijedno pomena.

Kako su danas igrali “Crveno-crni”, najbolje ilustruje podatak da tokom 90 minuta nisu stvorili niti jednu ozbiljniju šansu, niti uputili i jedan šut u okvir gola Radnika.

Sredinom drugog poluvremena, zbog prigovora na odluku sudije Ognjena Valjića, crveni karton je dobio šef stručnog štaba Slobode Husref Musemić.

Podsjećamo, da je današnju utakmicu, putem velikog ekrana, organizovano pratilo nekoliko stotina navijača na tuzlanskom Trgu Slobode.

Oni bi, prema ranijem planu, na istom mjestu trebali dočeki igrače Slobode, kako bi zajednički proslavili, u ovom slučaju drugo mjesto u Premijer ligi BiH, obzirom da je pehar pobjednika Kupa ostao u Bijeljini.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.