Među drugovima opet “pukla tikva”: Selim Bešlagić protiv Imamovićeve kandidature!

by admin
| 12:49

Bivši načelnik Tuzle Selim Bešlagić, u današnjim medijskim istupima je istakao da neće podržati kandidaturu Jasmina Imanovića za gradonačelnika Tuzle.

Time je još jednom potvrđeno, da nakon martovskog “grljenja” pred novinarskim kamerama, nejedinstvo u tuzlanskom SDP-u ipak nije dio prošlosti, kako su iz te partije tvrdili.

– S obzirom na to da se stranka opredijelila za njega, ja napuštam kampanju i o tome uopće ne želim diskutujem. Ja sam socijaldemokrata i nije bitno hoću li ja bit formalno u SDP-u, ali mislim da sam ovim što oni rade već isključen – rekao je Selim Bešlagić za Klix.ba, koji je ranije svoju podršku SDP-u u Tuzli uslovio nekandidovanjem Jasmina Imamovića za gradonačelnika Tuzle.

Podsjećamo da je trojac tuzlanskog SDP-a, Jasmin Imamović, Enver Bijedić i Selim Bešlagić, prije navodnog pomirenja iznosio prljav politički veš, međusobno se optužujući za stranački izborni krah 2014. godine, kada je SDP rezultatom bio tek četvrta rangirana stranka u Tuzli. Čini se da sapunici u tuzlanskom SDP-u kraj ne nazire.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.