Marijia Šerifović najavila spektakl: U Tuzli premijera nove pjesme

by admin
| 14:43

Nakon odličnog koncerta nedavno održanog u sarajevskoj Zetri, beogradska pjevačica Marija Šerifović svoj prvi solistički nastup imat će i pred tuzlanskom publikom.

Koncert je zakazan u petak 13. maja, a organizatori su, na današnjoj preskonferenciji, kojoj je prisustvovala i Šerifovićeva, najavili spektakl.

-Vjerujem da će to biti jedna divna noć u kojoj ću ja, kao i na svim nastupima do sada, dati svoj maksimum – kazala je na pres konferenciji u motelu Royal, Marija Šerifović, piše Bortal.

Na tuzlanskom koncertu ona će premijerno izvesi i novu pjesmu, pod nazivom „Svoja i tvoja“.

-Nakon pjesama „Pametna i luda“ te „Sama i nervozna“, pjesma „Svoja i tvoja“ će biti jedan završeni trougao, odnosno posljednja koju sam snimila u ovoj godini. Eto potrefilo se da tuzlanska publika ima tu privilegiju da premijerno čuje pjesmu-kazala je Marija.

Danas su najavljeni i gosti koncerta Marije Šerifović, a to su, njena majka,Verica Šerifović, te mladi izvođači Milica Pavlović i Mirza Selimović. 

Organizator tvrdi da će ozvčenje i ostala prateća oprema biti do sada neviđeni na ovim prostorima, a ulaznica za ovaj koncert u prodaji je ostalo još jako malo.

Ulaznice u redovnoj prodaji se mogu kupiti po cijeni od 10 KM za parter i 15 KM za tribine A i B. Karte se mogu kupiti na portalu www.kupikartu.ba i u CD shopu „Sejo i Vili“ na Korzu u Tuzli.

(Tuzlainfo.ba)