Gradnonačelnik čestitao Slobodi: Slavlje zakazano za 18. maj na Trgu slobode

by admin
| 10:47

“Sloboda” je pobjedom od 4:0 nad FK “Sarajevo” postala viceprvakom Premijer lige, čime se kvalifikovala za evropsku ligu. Tim povodom se građanima Tuzle obratio i gradonačelnik Jasmin Imamović. U svom obraćanju navodi:

Čestitam i zahvaljujem predsjedniku FK “Sloboda” Azmiru Husiću i njegovim saradnicima, šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću, kapitenu Zajki Zebi i svim fudbalerima, navijačima “Slobode”, gradskim vijećnicima, službama i preduzećima, tuzlanskim privatnim preduzećima i svima, koji su razumjeli potrebu građana da im se, u vidu trijumfa “Slobode”, nešto istinski lijepo desi.

Za dan 18.5.2016. godine, zakazujem javno gledanje finalne utakmice kupa BiH, na Trgu sa imenom “Slobode”. Na gradskom trgu ćemo dočekati upravu, stručni štab, fudbalere i navijače “Slobode”, i proslaviti već ostvareni uspjeh “Slobode”. Ukoliko FK “Sloboda” postane i prvakom Kupa BiH, i u Tuzlu donese i prvi šampionski pehar, onda je uspjeh “Slobode” još veći.
Budimo jedinstveni u dosadašnjim i novim pobjedama, budimo “Sloboda” i SLOBODOM obradujmo Bosnu i Hercegovinu i Tuzlu” – istakao je Jasmin Imamović.

(Tuzlainfo.ba)