Nema opuštanja: Na Tušanj stiže otpisana Drina

by admin
| 5:28

U 27. kolu BHT Premijer lige Crveno – crni će na Tušnju dočekati zvorničku Drinu, ekipu koja će naredne sezone igrati u nižem rangu takmičenja.

 

Gosti iz grada na Drini već su otpisani kada je u pitanju borba za opstanak, no Crveno – crni će morati biti maksimalno skoncentrisani ukoliko žele ponovo obradovati svoje navijače. Mečevi sa autsajderima koji nemaju šta izgubiti nerijetko znaju biti izuzetno teški, no sudeći po trenutnoj formi  tima sa Tušnja, ali i tradiciji mečeva protiv Drine, Crveno – crni su apsolutni favoriti u subotnjem meču.

Zvorničani su do sada u okviru bh. ligaških takmičenja na Tušnju gostovali četiri puta. Po pravilu, Crveno – crni pred domaćom publikom upisuju pobjede protiv Drine.

Posljednji put Drinu su na Tušnju dočekali prošle sezone. Utakmica je odigrana 02. maja 2015. godine, a Crveno – crni su slavili pobjedu 2:0 golovima Kise i Zebe.

Pravdu na ovom meču dijeliće Dragan Petrović (Banja Luka) uz asistenciju Ljube Miličevića (Posušje) i Samira Spahalića (Mostar). Četvrti arbitar biće Darko Obradović (Stolac), delegat Rodoljub Oljača (Gradiška), a posmatrač Vlado Liščinski (Prijedor).

Utakmica se igra sutra, 30. aprila sa početkom u 18 sati.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.