Ujedinjenje pred izbore: Tuzlanska alternativa jača za članove OO NS Radom za boljitak Tuzla

by admin
| 9:27

U Kongresnoj sali Hotela Tuzla, sinoć je održan sastanak u proširenom sastavu članstva i simpatizera političke stranke Tuzlanska alternativa – saopšteno je iz ove političke stranke.

Proširenje stranke spajanjem sa opštinskom organizacijom NS Radom za boljitak, kreiran je novi politički momenat i snaga za predstojeće Lokalne izbore.

Prisutnima se obratio predsjednik Tuzlanske alternative Mensur Alić kao i novo izabrani potpredsjednik Nedžad Malikić, koji su u svojim izlaganjima podvukli zajednički interes ekonomskog razvoja grada, kao osnove djelovanja ove stranke.

“Uspješan prvi koraka na tom planu koji predstavlja realizacija poslovne zona Kreka sjever, daje nam snagu i motivaciju da se još jače borimo za ovakve i slične projekte ”- istakao je predsjednik Alić.

Poseban akcenat će takođe biti stavljen ne saradnju sa lokalnom zajednicom u rješavanju pitanja komunalne infrastrukture koja su građanima od izuzetne važnosti, te jačanju dialoga sa lokalnom zajednicom i zastupanja interesa građanja ovog grada kao prioriteta djelovanja vijećnika stranke u Gradskom vijeću Tuzla – istaknuto je.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.