Porezna uprava FBiH: U Tuzli javna prodaja zaplijenjenih vozila, bijele tehnike, nekretnina…

by admin
| 11:42
Porezna uprava Federacije BiH, Kantonalni porezni ured Tuzla organizuje prodaju zaplijenjene imovine radi namirenja dužnih poreznih obaveza putem javne aukcije i direktne prodaje.
 
Prva Javna aukcija i Direktna prodaja će se održati 05.05. 201. godine u 10 i 11 sati u zgradi Porezne uprave Federacije Bosne i ercegovine – Kantonalnog poreznog ureda Tuzla (Rudarska 72).

Na javnoj aukciji će se naći automobil Hyndai, valjak i nekretnika u Gračanici.

Putem direktne prodaje prodavat će se zaplijenjena imovina: alati, poslovne zgrade, zemljišne parcele, radionice, putnička i teretna motorna vozila, razne mašine, sanitarije, tehnička oprema i drugo. 

U zavisnosti od vrste dugovanja po osnovu javnih prihoda koje porezni obveznici dužnici nisu izmirili u propisanim rokovima, finansijska sredstava koji se ostvare od javne prodaje zaplijenjene imovine uplatit će se Federalnom zavodu PIO/MIO, Federalnom zavodu zdravstvenog osiguranja i reosiguranja, Federalnom zavodu za zapošljavanje i u budžet i drugim potražiocima.

Spisak koji uključuje nekoliko stotitna artikala i vrsta roba  koje će biti dio javne prodaje je širok, a možete ga pogledat OVDJE.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.