Prva STEPS konferencija u Tuzli: Lakše odaberite svoj profesionalni angažman

by admin
| 11:11

U BKC-u Tuzla će se 31.marta, sa početkom u 10:00, održati prva STEPS konferencija. Riječ o jedinstvenom događaju na području Tuzlanskog kantona, gdje će govornici imati tačno 18 minuta za pričanje najinteresantnije priče iz oblasti u kojoj djeluju.

Cilj je da se učesnici konferencije očaraju i inspiriraju datom pričom, kako bi se zainteresovali za različite oblasti društvenog i profesionalnog angažmana.

Na STEPS konferenciji će govoriti Emir Bašić (Fondacija tuzlanske zajednice), Edin Mehić (Posao.ba), Edina Selesković (Kameleon), Armin Talić (CEO konferencija), Alija Kamber (Grundilo), Tamara Efendić Spahić (Filozofski fakultet, Katedra za psihologiju), Omer Bakalović (Media Plus), Admir Čavalić (Multi) i Jan Zlatan Kulenović (Hoću.ba).

Organizator STEPS konferencije je udruženje „Multi“, uz podršku Fondacije tuzlanske zajednice i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Učešće na STEPS konferenciji je besplatno. Svi zainteresovani za konferenciju se mogu prijaviti OVDJE. Više o STEPS konferenciji na oficijalnoj Facebook stranici.

(Tuzlainfo.ba)