Musemić nakon “trice”: Bojao sam se umora, nisam očekivao ovako izdanje!

by admin
| 19:15

Fudbaleri Slobode večeras su na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” ponovo slavili nad Sarajevom i tako se plasirali u polufinale Kupa BiH. 

Nakon utakmice prisutnim novinarima se obratio trener pobjedničke ekipe Husref Musemić, koji je izjavio da su njegovi izabranici zasluženo slavili.

“Mislim da smo u ove dvije utakmice pokazali da smo u boljoj formi, iskoristili smo svoje šanse i zasluženo idemo dalje. Zahvaljujemo se što su navijači Sarajeva prepoznali to i njihov pljesak je dobra stvar za fudbal, a ne samo za Slobodu. Ovo je bila korektna utakmica sa korektnim suđenjem i zasluženo idemo dalje, a Sarajevu želim svu sreću”, kazao je Musemić.

Musemić ističe da nije očekivao da će njegovi izabranici slaviti sa 3:0.

“Nisam očekivao, iako lagana pobjeda ne postoji, jer svaka utakmica je teška na svoj način. Nama je ovo bila četvrta utakmica u posljednjih devet dana i najviše sam se pribojavao umora”, kazao je trener Slobode.

Na pitanje da li pamti teži poraz Sarajeva, odgovorio je:

“Ne znam, vjerujte. To je sastavni dio sporta, ove igre… Ponavljam, u ovom trenutku smo u boljoj formi i to smo iskoristili”, zaključio je na kraju Musemić.

(TI/sportsport.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.