Poznat termin velikog koncerta: Bijelo dugme dolazi na Tušanj!

by admin
| 5:20

Nakon rasprodanog mega spektakla u bečkoj Pyramide Vösendorf, gdje je Bijelo dugme gledalo više od 5000 posjetitelja – Brega, Alen i Tifa nastupit će 4. juna i na stadionu Tušanj u Tuzli.

Legendarni frontmen Bijelog dugmeta Goran Bregović dolazi u pratnji Orkestra za svadbe i sahrane, a za mikrofonima će stajati najveći od najvećih: Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa! 

“Nakon rasprodanog koncerta u bečkoja Pyramidi – Bijelo dugme i dalje ima status najvećeg benda naših prostora i nedavni koncert neosporiv je dokaz njihove mega popularnosti! Goran Bregović izrazio je veliku želju za nastupom u Tuzli i pokazat ćemo da je Tuzla grad rock n´ rolla!” – istakao je producent Fikret Vukalić – Fantom.

“Ne spavaj mala moja”, “Padaju zvijezde”, “Đurđevdan”, “Evo zaklet ću se ja pred svima”, “Ružica si bila”, “Hajdemo u planine”, “Napile se ulice”, “Lažeš”, “Za Esmu”… samo su dio repertoara koji će Dugme izvesti na očekivanom koncertu u Tuzli.

Koncert u Tuzli organizuje austrijska producentska kuća Fantasy Production International na čijem je čelu menadžer i producent Fikret Vukalić Fantom.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.