Sjaj i raskoš: Ovako izgleda kongresni centar u novom hotelu Bristol

by admin
| 20:45

Kompanija “Uni Bristol” iz Tuzle radove na hotelskom dijelu Mellain centra u Tuzli privodi kraju.

Dijelove unutrašnjeg uređenja “Mellain centra” građani su imali priliku vidjeti na fotografijama koje iz “Uni Bristola” povremno objavljuju na društvenim mrežama, pa su tako objavljene i fotografije kongresnog centra hotelskog kompleksa, koji će u budućnosti sigurno biti mjesto održavanja brojnih događaja u našem gradu.

Podsjećamo, hotelski dio “Mellain centra” će imati 20 spratova sa 130 luksuznih soba, od čega 15 visokoluksuznih apartmana. U sklopu hotela ‘Bristol’ će pored spomenutih kongresnih dvorana biti restoran, caffe bar, casino, zasebni bazen i restoran na 19 spratu.

Dodatna pogodnost hotela je i direktna veza sa banjskim lječilištem i slanim bazenom.

Hotel će biti insfrastrukturalo opremljen prema zahtjevima kategorije hotela s pet zvjezdica, upravom, pratećim prostorijama, vertikalnim komunikacijama, restoranskom kuhinjom, vešerajom, trezorom, službom za video i fizički nadzorom i sl.

Kompleks Mellain se gradi na lokaciji bivšeg Hotela Bristol, a po završetku radova, bit će poslovni, stambeni, turistički i lječilišno – rehabilitacioni kompleks na 87.000 m2, čija se vrijednost investicije procjenjuje na 150 miliona KM.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.