Tuzlanski kanton: Danas objavljenje konačne liste za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija

by admin
| 11:25
0101 vlada tk

Ministarstvo za boračka pitanja Tuzanskog kantona danas je na zvaničnoj web stranci Vlade TK (www.vadatk.kim.ba) objavilo konačne rang liste za dodjelu stipendija borcima i članovima njihovih porodica. Osim službene web stranice, rang liste su objavljene i na oglasnim pločama Ministarstva za boračka pitanja i općinskih službi za boračko invalidsku zaštitu.

Kandidati koji ispunjavaju uslove ugovore će potpisivati u sljedećim terminima:

– kandidati u statusu UČENIKA od 16.06. do 30.06. 2014. godine u nadležnim općinskim službama za boračko-invalidsku zaštitu, prema mjestu prebivališta kandidata
– kandidati u statusu STUDENATA od 16.06. do 30.06. 2014. godine u prostorijama Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona, u vremenskom periodu od 10 do 15 sati.

Prilikom potpisivanja ugovora, kandidati u statusu STUDENTA obavezni su sa sobom ponijeti UVJERENJE O UPISU U LJETNI SEMESTAR, u suprotnom neće moći potpisati Ugovor.

Također, svi kandidati (učenici i studenti) koji nisu priložili kopiju tekućeg/štednog računa, obavezni su, ovaj dokument dostaviti prilikom potpisivanja ugovora.

LISTE POGLEDAJTE OVDJE.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.