UKC Tuzla: Donacija Violete i Binga Klinici za ginekologiju i akušerstvo

by admin
| 14:50

Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Tuzla predstavnici kompanija Violeta i Bingo uručili su vrijednu donaciju. Riječ je o dva stola za presvlačenje, vagi za mjerenje težine novorođenčeta i dužinometaru za mjerenje dužine novorođenčeta.

Sredstva za donaciju su obezbjeđena u okviru programa lojalnosti, odnosno u sklopu ovog programa u prodajnim lancima “Bingo” kupci su imali priliku ostvariti određene pogodnosti kupovinom “Violeta” double care pelena, a sredstva od prodatih pelena su bila usmjerena na nabavku potrebnih sredstava.

”Drago nam je da smo uspjeli sudjelovati u donaciji, naročito iz razloga što smo donirali sredstva za koja su nam u tuzlanskoj klinici rekli da su im potrebna. Želim iskazati zahvalnost i prema kompaniji “Bingo” sa kojom smo uspjeli realizovati ovu, ali i druge donacije. Nadamo se nastavku saradnje ova dva branda u cilju realizacije drugih aktivnosti”, rekla je predstavnica “Violete” Edita Salkanović.

Predstavnica kompanije “Bingo”, Amna Džambić izrazila je zadovoljstvo zbog uspješnje saradnje sa kompanojim Violeta i istakla da je jako sretna što su kupci prepoznali značaj projekta i podržali ove aktivnosti.

Predstavnike kompanija Violeta i Bingo primile su načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo prof. dr. Dženita Ljuca i glavna sestra Nermina Grabić, koje su se zahvalile na donaciji i predstavnicima pokazale prostor gdje će donirana oprema biti smještena – saopšteno je iz UKC Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.