Party za veliki jubilej: DJ Miss Mayra obilježava 15 godina na bh. elektronskoj sceni

by admin
| 10:11

Ove godine u februaru navršava se tačno 15 godina otkako je na tuzlansku muzičku scenu stupila DJ Miss Mayra, jedna od prve tri DJ-ice u BiH.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Mayra je napravila značajne pomake na elektronskoj sceni Tuzle i Bosne i Hercegovine. Organizovala je na stotine party-ja, učestvovala na isto tako mnogobrojnim događajima, te pokrenula Urban BeaTZ koji se do danas razvio u prepoznatljiv brend, te se usidrio u baru u centralnom parku u Tuzli.

Pored klupskog DJ-inga, Mayra se uspješno snalazi i u radijskom DJ-ingu, tako da ste je mogli čuti na talasima Radija Kameleon i Radija Vesta kako vodi i uređuje svoju emisiju Urban BeaTZ. Iako je u svojoj dugogodišnjoj karijeri nailazila na mnoge prepreke, tvrdoglavo i čvrsto se držala svojih principa i prepoznatljivog, originalnog stila.

Povodom petnaestogodišnjice rada, u Urban BeaTZ Baru se u subotu 27.02.2016. godine održava party na kojem nastupa Marina Mimoza (gošća iz Mostara), uz lokalnu podršku: Moonjah, Maj i ShpiTZ KiDz. 

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.