„Crveno-crni“ danas ovjeravaju vizu za Premijer ligu: Sve spremno za veliko slavlje!

by admin
| 8:34
2903 sloboda 1

Sloboda danas na Tušnju igra utakmicu odluke protiv Igmana, vjerovatno posljednju prvoligašku, prije nego li se vrati u društvo najboljih, gdje su se „crveno-crni“ nalazili više od četiri decenije.

Izabranici Ćire Blaževića pred posljednje kolo imaju dva boda više od ekipe Jedinstva iz Bihać i za potpuno slavlje treba im pobjeda.

-Pred nama je utakmica biti ili ne biti. Imam u fudbalu i suviše iskustva da bih ovu utakmicu shvatio laganom. Mnogi su mi došli sa muštulukom kako je Igman ostao u ligi. Međutim, mi ćemo imati još jedno teško iskušenje. Pozivam navijače da nas bodre. Više nego ikada potrebna nam je njihova podrška – poručio je Blažević i dodao:

-Ni Ćirin Ćiro ne bi bio pred vratima Premijer lige BiH da nije bilo našeg predsjednika Azmira. On nas je zaštitio, brinuo o nama i najzaslužniji je čovjek za naš uspjeh.

Ukoliko rezultat bude pozitivan, u šta niko u gradu soli ne sumnja, centralna proslava je zakazana na Trgu slobode, gdje će će se „crveno-crni“ dovesti turističkim vozićem i zajedno sa navijačima proslaviti povratak u Premijer ligu.

(TI) 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.