Dom mladih Tuzla: U subotu radionica „Umjetnost bezbrižnog života“

by admin
| 12:11

„Umjetnost bezbrižnog života“ naziv je radionice koju realizuju „Centar za meditaciju i osobni razvoj Brahma Kumaris“ iz Sarajeva i JU „Dom mladih“ Tuzla. Radionica će biti organizovana u subotu, 13.02.2016.g. na Kamernoj sceni Doma mladih, od 13:00 do 15:30 h.

Voditeljica programa je Tatjana Novosel, koja vodi tečajeve meditacije i brojne programe samorazvoja u okviru Centra za duhovni razvoj „Brahma Kumaris“ iz Zagreba. Neke od tema njenih programa su uklapanje duhovnosti i meditacije u svakodnevni život, otklanjanje ljutnje i negativnih navika i slično.

„Naša sposobnost uvida u nas kakvi jesmo, vrijeme za odvajanje uloga koje igramo u svakodnevnom životu i slika koju smo sami o sebi stvorili može nas približiti onome što duboko unutra zaista jesmo. Ova radionica će nam pomoći da učinimo veliki korak prema onome što nam je svima zajedničko – unutrašnjoj sreći i viđenju svijeta drugim očima.“

Sve dodatne informacije kao i prijave sms-om možete dobiti na broj telefona: 062 / 109 – 087, ili putem maila na [email protected].

Ulaz na radionicu je slobodan.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.