U susret Valentinovu: Aktuelna ponuda za „Volim te“ na tuzlanski način

by admin
| 9:00

Ostalo je još nekoliko dana do Dana zaljubljenih. Iz godine u godinu ista dilema – šta pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo?

Naravno da nećete pogriješiti ako se odlučite za romantičnu večeru, buket cvijeća, parfem, nakit ili neki kozmetički proizvod, pogotovo ako je riječ o nježnijem spolu. No, prije nego krenete u potragu, razmislite  o nešto malo drugačijem, originalnijem i intimnijem poklonu, ne nužno i skupljem! Mi smo za vas prošetali kroz ovogodišnju tuzlansku ponudu. 

Voljenu osobu sigurno ćete iznenaditi odlučite li se za, umjesto uobičajenog,  buket crvenih srce balona. Želite li da ovaj Dan zaljubljenih zaista bude poseban i drugačiji, vodite računa o svim detaljima. Neka bude drugačije i  samo pakovanje Vašeg poklona, a jedan od prijedloga je u balonu. Ove i mnoge druge ideje, informacije i rezervacije dobit ćete u Balon Art shopu, u Bankerovoj ulici ili na broj telefona 061 668 515.

Mnogo je načina da voljenoj osobi kažete da je volite. Ma kakav poklon da izaberete, potrudite se da on sadrži i poruku. Korisnici Udruženja “Korak po korak” mogu prema Vašim željama izraditi cegere sa porukom, natpisom ili motivom koji Vi izaberete. To će Vas koštati samo dvije KM. Narudžbe su već počele, izvršite i Vi svoju na vrijeme na slijedeće brojeve telefona: 061 380 454 i 061 940 085.

Slatke i originalne ideje za nadolazeći Dan zaljubljenih čekaju vas i u poslovnicama Chocolate & Pralines  – čokotelegram, slatki buket i preko 50 različitih čokoladnih figura samo su neke od njih. Narudžbe možete izvršiti na adresi Kulina bana 17  ili na broj telefona  062 480 115.

Kad smo već kod čokolade, šta kažete da voljenoj osobi poklonite masažu? I to čokoladnu! Želite li se i vi pridružiti, rezervišite za dvoje. Masaža toplom čokoladom predstavlja jedan od najugodnijih tretmana, djelotvorna je protiv stresa i lošeg raspoloženja, pruža vrhunski doživljaj opuštenosti i trenutak u kojem uživaju sva čula. Dermatološko kozmetički centar Farah u svojoj širokoj ponudi osim čokoladne ima i klasičnu, acadayspa, anticelulitnu, med i mlijeko, refleksnu masažu stopala, sultan i masažu vulkanskim kamenjem. Sve to na dobro poznatoj adresi  Ivana Ribara 15.  Bude li baš ovo Vaš izbor za Valentinovo, ne zaboravite da izvršite rezervacije termina na vrijeme, a kontakt telefon je 035 25 55 55.

Pokloniti ženi nešto i pri tome ne pogriješiti zaista je težak zadatak. Jedno je sigurno: žene prosto vole salone ljepote i njihovu šaroliku ponudu. Pedikir, manikir, šminkanje i sređivanje obrva sigurno je nešto što će im izmamiti osmijeh na lice. Poklon bon za ove i druge usuge potražite u Kozmetičkom salonu 2A, T.C. Sjenjak. Kontakt informacije na brojevima telefona 062 676 675 i 061 955 566.

U mnoštvu ideja za vas izdvajamo još jedan, koristan i nesvakidašnji, prijedlog: Poklon kartica  fitness & health centra “Body control”.  Ovo je savršen trenutak da, uz personaliziranu i zanimljivu poruku, voljenu osobu podstaknete da počne sa vježbanjem. Programe, cijene  i sve druge informacije naći ćete na www.bodycontrol.ba ili se obratite ljubaznom i stručnom osoblju na adresi Islamski centar – Turalibegova br. 25A.

I na kraju, ništa romantičnije od dobre knjige i čaše vina, pa predlažemo da čaroliju Dana zaljubljenih obogatite ovakvim poklonom. Vjerujemo da Vam za vino neće trebati pomoć, a u izboru pravog naslova pomoći će vam u knjižari Buybook. Tamo za Valentinovo najavljuju 20 % sniženje na sva njihova izdanja, na odabrane knjige s ljubavnom tematikom čak 50 %,. Buybook-ova izdanja potražite u Konzum Family centru.

Bilo da se odlučite za svijet čokolade, balona, spa užitka, fitnessa ili na kraju izaberete provjerenu opciju na koncu je, ipak, najvažnije da vaša voljena osoba bude sretna, zadovoljna i voljena!

(Tuzlainfo.ba team)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.