SBB-a TK: Još smo odlučniji u borbi sa kriminalnim strukturama

by admin
| 14:48

Kantonalni odbor SBB-a Tuzlanskog kantona na čelu sa Fuadom Hadžimehmedovićem, bez ikakvih kalkulacija daje punu podršku Predsjedniku Saveza za bolju budućnost, gospodinu Fahrudinu Radončiću,  te osuđuje sve politički montirane poteze oligarhiije koja godinama zloupotrebljava pozicije koje im je povjerio narod, te pljačka državu i sve njene građane.

Političko hapšenje Predsjednika Saveza unijelo je veliki nemir u sve dobronamjerne i domoljubne građane Bosne i Hercegovine koje je obradovao početak reformi,  čvrst stav i borba SBB-a protiv korupcije i mafije u društvu, a posebno u pravosuđu.

Svi članovi Saveza na području Tuzlanskog kantona daju punu podršku Predsjedniku i još su čvršći i odlučniji u nastojanjima da konačno pobijede kriminalne strukture koje godinama nekažnjeno pljačkaju siromašni bosanski narod.

Savez za bolju budućnost u Tuzlanskom kantonu će nastaviti aktivnosti untar struktura vlasti, čvrsto vjerujući da u strukturama pravosuđa ima dovoljno poštenih osoba koje će izvojevati pobjedu pravde – saopšteno je.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.