Pedagoško vijeće Sustava katoličkih škola za Europu: Nagrada za Jagodu Iličić

by admin
| 6:59

U organizaciji Pedagoškog vijeća Sustava katoličkih škola za Europu u Sarajevu je od 8. do 10. januara2016. u prostorijama Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ održan 20. seminar za djelatnike katoličkih školskih centara. Tema 20. godišnjice seminara bila je „Kako smo se mijenjali“.

Ovogodišnji seminar, kao na početku i na kraju je obilježila Osnovna škola „Sv. Franjo“ dodjelom Nagrade i Priznanja „P. Erich von Brandis, D.I“ Jagodi Iličić, prof. razredne nastave. Nagradu  je dodijelilo Pedagoško vijeće Sustava  katoličkih škola za  Europu kao najboljoj djelatnici, a uručio ju je mons. dr. Pero Sudar uz iznimno emotivne riječi. Jagoda Iličić se, na dirljiv i originalan način, zahvalila svima koji su sudionici njezinog uspjeha, te prijateljima i kolegama – istaknuto je u informaciji KŠC Sv. Franjo Tuzla.

Također, dodijeljeni su i certifikati o napredovanju djelatnicima KŠC Sv. Franjo Tuzla: Marini Dostici, Vesni Đulabić i Maji Begić za promaknuće u mentorice, te Davorinu Handanoviću za savjetnika.

(Tuzlainfo.ba)