Akcija „Žena ženi“ i u Tuzli: Žene budite podrška jedne drugima!

by admin
| 15:32
0506 zena zeni

Djevojke, žene, majke Tuzle – uključimo se i mi u humanitarnu akciju pod nazivom “ŽENA ŽENI” koja je pokrenuta u čitavoj BIH, a koja će u Tuzli biti  održana u subotu, 07. juna 2014.godine – poručuju iz Udruženja gražana 3E u Tuzli, koje ovu akciju provodi u Tuzli.

U Tuzli će punktovi za prikupljanje pomoći ženama u polavama i klizištima ugroženim područjima BiH biti postavljeni ispred Merkator Centra i na Sjenjaku ispred tržnog centra “Sjenjak”.

Kako ističu organizatori žene najbolje znaju šta je ženama najpotrebnije, bez čega nikako ne možemo, bez obzira na okolnosti koje nas zadese. Najsnažnija podrška je ona koju da “žena ženi”, a danas žene BiH trebaju jedna drugu više nego ikada

-Pridružite se armiji djevojaka i žena u solidarnosti. Upakujte svoje najdraže ženske stvarčice sa naznakom “Žena ženi” uz pisamce tople podrške i odnesite do Vama najbližeg punkta prikupljanja ovih paketića. Pored ovoga, kao što vam je  možda poznato, paketi pomoći se obiljezavaju sa slovom  „H„ – napominju organizatori.

-Organizatori je predložio i sadržaj paketića:

-higijenski ulošci

-vlažne maramice

-suhe maramice

-sapun

-antibakterijski sapun

-gel za suho pranje ruke

-brijač

-krema (za lice, za ruke)

-kaladont

-četkica za zube

-češalj

-labelo

-šampon za tuširanje

-donji veš

-tablete za bolove  itd…

Žene uključite se u ovu  akciju, budite podrška jedne drugima!

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.