Tuzla: Izabrani novi upravitelji za održavanje stambenih zgrada

by admin
| 12:34

Služba civilne zaštite Tuzle okončala je aktivnosti na provođenju konkursa za izbor i imenovanje upravitelja stambenih zgrada na području Grada za period 1.1. 2016. – 31. 12. 2018. Godine. Izabrano je sedam upravitelja koji će u tom periodu održavati stambene zgrade u Tuzli.

 

Bam Invest trade doo Tuzla, Bosna lift doo Tuzla, Cestotehnik doo Tuzla, Tehkomerc doo Tuzla, Tehnograd Company  doo Tuzla , Uni Bristol doo Tuzla i Vodo-ins održavanje doo Tuzla – upravitelji su za stambene zgrade  na području grada Tuzle za naredne dvije godine.

Ugovori sa dosadašnjim upraviteljima ističu 31. decembra ove godine, pa iz Službe civilne zaštite pozivaju sugrađane da odaberu onog upravitelja za kojeg smatraju da će najbolje raditi svoj posao kada su oni u pitanju i sa tim upraviteljem potpišu nove ugovore.

Etažni vlasnici zgrada imaju obavezu ugovore sa novim upraviteljima potpisati do 15. Januara 2016. Godine. Ukoliko etažni vlasnici ne  izaberu novog upravitelja u tom roku, Služba civilne zaštite donijet će rješenje o imenovanju prinudnog upravitelja.

(TI/RTV7)