CPE Tuzla: Počinje kurs Njemački jezik opći – studio d program

by admin
| 5:51
0906 njemacki

CPE Tuzla počinje kurs Njemački jezik opći – “Studio d” program – I stepen (A1) 16. juna u 19:30h.

Iskoristite priliku i priključite se grupi, još 2 mjesta su slobodna!

Nastava će se održavati:

ponedjeljak od 19:30 do 21:00, Sala 005

srijeda od 19:30 do 21:00, Sala 005

petak od 19:30 do 21:00, Sala za prezentacije

CPE Tuzla, Trg slobode 16 (BIT centar), Tuzla

Schritte i Studio D programi predstavljaju programe za učenje općeg njemačkog jezika kao stranog jezika i zasnovani su na zajedničkim evropskim referentnim okvirima (Gemeinsame Europäische Referenzrahmen). Prilagođeni su svima onima koji žele da nauče njemački jezik ili da unaprijede već postojeće znanje. U toku nastave podjednaka pažnja se pridaje svim vještinama: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje. Namijenjeni su polaznicima, koji žele da žive, studiraju ili rade u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja. U nastavi koristimo interaktivne table, što nastavu čini dinamičnom i zanimljivom. Sa našim kursevima ne gubite vrijeme i za 3 mjeseca možete efikasno savladati jedan nivo, a rad u malim grupama od 6 do 12 polaznika omogućava posvećenost predavača svakom polazniku i lako učenje jezika. Ovi programi vas uspješno pripremaju za polaganje testova za OSD ili Goethe certifikate (ovi testovi se polažu zasebno).

– Trajanje svakog nivoa: 80 časova po nivou (3-4 mjeseci nastave).

– Svakog mjeseca besplatni dodatni časovi konverzacije sa predavačima sa njemačkog govornog područja (Muttersprachler der deutschen Sprache).

– Literatura: Studio d Deutsch als Fremdsprache – Kurs und Ubungsbuch 276 str – originalna knjiga koju polaznici zadražavaju (uključena u cijenu).

– U cijenu su uračunati troškovi izdavanja akreditovanog Multicom CPE certifikata. Certifikat se izdaje poslije uspješno položenog odgovarajućeg testa, a omogućava upis zvanja u radnu knjižicu.

– Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

Prijaviti se možete na broj telefona 035 245 222 ili putem on line prijave na web stranici http://www.cpe.ba/prijava_tz.html— u: Centar za poslovnu edukaciju.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.