Klizalište Panonika: Hokejaši ponovo gostuju u Tuzli

by admin
| 6:03
Klizalište Panonika će u subotu 19.12.2015. godine ponovo ugostiti hokejaše iz Sarajeva. Ovaj puta radi se o ligaškoj utakmici u okviru BHL KIDS lige. Nastupit će dvije uzrasne kategorije U8 i U10, a timovi koji če se takmičiti su ”Vukovi” i ”Ajkule”. 
 
Zbog kasnog početka klizačke sezone u olimpijskoj dovorani Zetra u Sarajevu, mladi sarajevski hokejaši će svoje prve ovosezonske ligaške utakmice odnosno prvo kolo BHL KIDS lige odigrati upravo u gradu Tuzla na Klizalištu Panonika.
Prva utakmica počinje u 12:00 sati.

-Pozivamo sve naše sugrađane, a pogotovo klince da posjete Klizalište Panonika u subotu 19.12.2015. godine od 12:00 sati i daju podršku mladim hokejašima i pokažu navijačko i sportsko srce Tuzle. Ovim putem obavještavamo sve klizače da će Klizalište Panonika biti zatvoreno za klizače u periodu od 11:30 do 14:00 sati. Zadnja prodaja ulaznica za klizanje prije početka utakmice će biti u 10:30 sati. Nakon završetak utakmica, od 14:00 sati, Klizalište Panonika ponovo otvara svoja vrata za sve naše klizače. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju – istakli su iz Panonike.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.