Grad Tuzla: Počinje postupak identifikacije stambenih jedinica upisanih u KPU

by admin
| 14:39

Firma Gauss d.o.o. Tuzla u okviru projekta »Usklađivanja katastra i zemljišnih knjiga u katastarskoj općini Tuzla_IV« provest će postupak identifikacije stambenih jedinica upisanih u knjigu položenih ugovora (KPU) kod općinskog suda Tuzla.

Očekuje se od svih vlasnika etažnih jedinica, koje su predmet ovog projetka, da omoguće službenim osobama identifikaciju etažne jedinice i dokaz o vlasništvu iste, ukoliko bude potrebno.

Vlasnici etažnih jedinica o svim detaljima i osobama sa akreditacijom, koje će provoditi identifikaciju, mogu se informisati u  prostorijama firme Gauss d.o.o. na adresi Stupine B2 Tuzla, u prostorijama Službe za geodetske i imovinsko-pravne poslove Tuzla, Općinskog suda Tuzla (ZK ured) i MUP-u TK-a, te kod Predsjednika kućnih savjeta u stambenim zgradama.

Identifikacija predmetnih stanova će se provoditi radnim danima i vikendom u periodu od 09:00 – 17:00 sati.

– Molimo građane da nakon izvršene identifikacije od strane akreditiranih osoba, svako sumljivo ponašanje u smislu predstavljanja lica,prijave i o tome obavijeste MUP TK, na broj:122. (Policijska stanica zapad 035 270 666) – saopštili iz službi Grada Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.