JKP „Pannonica“: U toku prijave za Školu klizanja, cijena 12 KM!

by admin
| 17:01

JKP ”Pannonica” d.o.o. Tuzla i ove godine organizuje Školu osnova klizanja na klizalištu Panonika, koje se nalazi u centru grada na Trgu Slobode.

Škola klizanja će se održavati tokom zimskog školskog raspusta, od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim terminima od od 10:00 do 11:00 sati i 11:00 do 12:00 sati, a počinje od ponedjeljka 4. januara 2016. godine.

 

Cijena Škole osnova klizanja je 12 KM po kandidatu za 4 sata.

 Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina. Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

Prijave se primaju do 4. januara 2016. godine, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata. Nakon popune grupe više se neče biti moguče prijaviti. Grupe broje maksimalno 25 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja.

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kučnog reda!

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-711, e-mail: [email protected] ili lično u Upravi JKP ”Pannonica” d.o.o. Tuzla na Panonskom jezeru. Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook profilu ”Panonika Tuzla BiH” i facebook profilu ”Klizalište Panonika” i ”Klizalište Panonika / Tuzla”.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.