Atraktivna lokacija, cijene prihvatljive: U Tuzli otvorena prva garaža na tri nivoa!

by admin
| 12:34

U novoizgrađenom stambeno-poslovnom kompleksu „Mellain“ sa probnim radom u funkciju je stavljena parking garaža kapaciteta 500 parking mjesta na tri nivoa, koja je prva garaža ovog tipa u Tuzli.

 

Parking je javan, a pristup parking garaži se odvija preko dvije rampe, kroz ulicu Aleja Alije Izetbegović, te ulicu ZAVNOBIH-a.

Namjenjen je za buduće goste hotela, stanare, korisnike poslovnih prostora i hipermarketa, te posjetitelje i korisnike lječilišta “Aqua Bristol”, kao i Sportsko Rekreativnog & Spa centra Uni Bristol – piše Bportal.ba.

Korisnici imaju mogućnost parkirati svoje motorno vozilo u vremenu od 08.00 – 22.00 h po cijeni od 1,00 KM, te u vremenu od 22.00 – 08.00 h po cijeni od 0,50 KM po satu. Pored toga postoji mogućnost kupovine sezonske parking karte.

-Smatramo da je cijena realna i konkurentna, a obezbijeđen je video nadzor 24 sata dnevno, kazao je Enes Jusufović, referent marketinga i prodaje Uni Bristol. 

Inače, stambeno-poslovni kompleks “Mellain” nalazi se u strogom centru Tuzle, na jednoj od najatraktivnijih i najpoželjnijih lokacija. 

„Objekat je saobraćajno odlično povezan sa svim dijelovima grada kao i glavnim saobraćajnicama, te predstavlja jedinstvenu građevinsku cjelinu, čije arhitektonsko rješenje se ogleda u četiri lamele, funkcionlno i estetski organizirane i spojene u jedan jedinstven i fascinantan objekat“, kazao je Jusufović.

(Tuzlainfo.ba/Bportal.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.