Elektrodistribucija Tuzla: Najavljena isključenja el. energije u 30 tuzlanskih ulica i naselja

by admin
| 18:09

Iz Elektrodistribucije Tuzla za sutra (14.12.) i prekosutra (15.12) najavljeni su planski prekidi isporuke električne energije u više naselja na području Grada Tuzle.

Prekid u snabdijevanju električnom energijom sutra (14.12.) je u periodu od 8.30 do 12.30 sati planiran je u ulicama i naseljima: AVDIBAŠIĆI,DONJA OBODNICA,DRAGUNJA DONJA,REPUŠEVAC,ŠKOLSKA ULICA,ULICA PALIH BORACA., dok će u periodu od 13.00 do 15.00 sati bez el.energije biti korisnici u  naseljima: BERBIĆI,DONJA OBODNICA i ULICA 17.MAJA.
 
Prekosutra 8.12. 2015. godine u periodu od 08.15 do 15.15 bez električne energije će biti korisnici u naseljima i ulicama: ČAKLOVIĆI,DONJA KOLONA,DONJI ČAKLOVIĆI,GORNJI ČAKLOVIĆI,HARAČIJE,MIKELJE TEŠIĆA,MUSLIMANSKI ČAKLOVIĆI,OSLOBODILACA,PUT TANOVIĆI,SARAJAC,SIMIN HAN,STARA SOLANA,ŠKOLA,TANOVIĆI,ZLATNIH LJILJANA,3.TUZLANSKE BRIGADE,
 
 
Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije se vrše zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.