OŠ Slavinovići: Rotarijanci donirali laptop za kabinet informatike

by admin
| 11:10

U prostorijama JUOŠ Slavinovići Tuzla  održana je svečanost povodom donacije laptopa za kabinet informatike.

Laptope je donirao Rotary club „Eerbeek-Zutphen“ iz Holandije i Rotary club „Tuzla 99“. U ime  donatora laptope su predali gospođa Aida Hadžibeganović članica Rotary cluba Eerbeek – Zutphen iz Holandije i gospodin Mario Zovko član Rotary cluba Tuzla 99.

Laptope su u ime škole zajedno  preuzeli učenici, direktor Edis Hodžić, profesor informatike Enisa Isović i profesor razredne nastave Senada Muratbegović.

Donacija laptopa je plod saradnje JUOŠ „Slavinovići“ Tuzla sa Rotarijancima koji na ovaj način pomažu i podržavaju kvaliteno i savremeno  obrazovanje. Moramo napomenuti da je ovo jedan u nizu projekta koji Rotarijanci realizuju u saradnji sa Razvojnim timom JUOŠ Slavinovići Tuzla.

Rotary club „Eerbeek-Zutphen“ i Rotary club „Tuzla 99“ obećali su dalju saradnju i podršku na projektima opremanja kabineta  informatike sa laptopima i računarima i kapitalnom projektu zamjene stolarije u JUOŠ „Slavinovići“ čije su pripremne aktivnosti u toku i u saradnji sa Razvojnim timom škole i Vijećem roditelja JUOŠ Slavinovići Tuzla.

-U ime učenika, nastavnika,  roditelja, i menadžmenta naše škole veliko hvala – sopštili su iz ove škole.

(Tuzlainfo.ba/E. H.)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.