„Zagrli me“: Prvi Huawei Mate S u BiH dobila tuzlanska olimpijka Irmela Peranović

by admin
| 8:47

Kompanije BH Telecom i Huawei predstavili su Huawei Mate S novi, fantastični mobilni uređaj.

Promocija novog Huawei telefona je održana u sklopu kampanje „Zagrli me“ kojom se nastojalo ukazati na potrebe osoba sa Downovim sindromom pa je tako specijalni gost promocije bila Tuzlanka Irmela Peranović, osvajačica srebrne medalje u plivanju na ovogodišnjim Specijalnim olimpijskim igrama održanim u Los Anđelesu.

Kao dugogodišnji sponzor Specijalnih olimpijaca BiH koji su na olimpijskim igrama u Los Anđelesu osvojili 11 medalja, BH Telecom je Irmeli na promociji poklonio novi Huawei Mate S telefon u znak istinske podrške i zahvalnosti za ostvarene rezultate. 

„BH Telecom ima najbolju ponudu terminalne opreme i od danas svojim korisnicima prvi na bh. tržištu može ponuditi Huawei Mate S koji je stilski ljepši i sve funkcije obavlja besprijekorno. Ponosni smo da je Irmela Peranović, reprezentativka Specijalne Olimpijade u sklopu kampanje „Zagrli me“ prvi korisnik ovog pametnog telefona koji se svojim karakteristikama značajno ističe na tržištu – istakao je Sedin Kahriman, izvršni direktor za razvoj poslovanja.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.