Prvi let Tuzla-Beč 21. decembra: Poznati termini, prijevoznik i cijene karata!

by admin
| 13:39

Deseta avio linija sa Međunarodnog aerodroma Tuzla bit će za Beč, a prvi let je zakazan 21. decembra.

Kako je navedeno na web stranici firme MySky iz Tuzle, koja će realizovati let za koji vlada veliko interesovanje, avion iz Tuzle za Beč i obratno će saobraćati dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom.

– MySky je nastao iz velike potrebe za zračnom povezanošću Bosne i Hercegovine i Austrije. Naši napori su urodili plodom uspostavljanjem uspješne saradnje sa Montenegro Airlines-om. Dogovoren je transport avionom marke Embraer 195 koji je razvijen za obavljanje komercijalnih letova sa tradicijom od preko 20 godina. Ovaj tip aviona predstavlja generaciju modernih letjelica koji ispisuju nove stranice u komercijalnom vazduhoplovstvu, ali i u poslovanju kompanije – istaknuto je iz firme MySky.

Svakog ponedjeljka i srijede let iz Tuzle je u 10.35 h, a iz Beča u 11.40 h. U promotivnim materijalima je navedeno da će karta za ovaj let koštati već od 19 eura, dok provjera rezervacije za prve letove daje podatak da povratna karta košta od 49 – 99 eura.

Više informacija o letovima možete dobiti putem e-mail adrese [email protected] ili broja telefona 061 71 71 75.

U povodu otvaranja nove avio linije Tuzla (BiH) – Beč (Austrija) Međunarodni aerodrom Tuzla će sutra u četvrtak (12. novembra 2015. godine) održati konferenciju za medije, na kojoj će biti izneseno više pojedinosti vezanih za novi let sa međunarodnog aerodroma Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)