MojaTV: Lista proširena za još dva kanala koji će pratiti tok Svjetskog prvenstva u Brazilu

by admin
| 16:02
mojatv

Lista kanala MojaTV proširena je za par ekskluzivnih TV kanala koji će Vam omogućiti brojne informacije i zanimljivosti  tokom Svjetskog prvenstva u Brazilu.

 Kanali SP 2014 Pregled i SP 2014 Statistike su kanali koji će Vas uvijek informisati o toku Prvenstva, rezultatima, tabelama i najvažnijim događajima,  koje će upotpuniti Vaš užitak praćenja ovog najvažinijeg sportskog događaja  u 2014. godini.

Za potpuni vizuelni ugođaj, a u saradnji s BHT televizijom, partnerom koji jedini posjeduje prava za emitovanje Svjetskog prvenstva, u listu kanala je uvršten i novi BHT HD kanal.

Praćenje nogometnih utakmica u HD rezoluciji je omogućeno MojaTV korisnicima koji imaju aktiviran dodatni MojaTV HD paket i to način da je BHT1 kanal, na kojem se prenose utakmice, omogućen BESPLATNO, kao još jedan, dodatni TV kanal, uz već postojećih nekoliko HD TV kanala koje imaju pretplatnici Moja TV HD paketa BH Telecoma. Samim tim, praćenje sportskog programa BHT1 u HD formatu je uključeno u važeću cijenu mjesečne naknade za MojaTV HD paket i dodatno se ne naplaćuje.

Osim toga, korisnike svih osnovnih MojaTV paketa obavještavamo da se njihov trenutni (redovni) BHT1 kanal (SD formata) emituje sa 16:9 omjerom slike i poboljšanom rezolucijom.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.