Naša stranka Tuzla: Kojović i Forto održali sastanak sa predstavnicima firme “Deling”

by admin
| 11:56

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović i potpredsjednik Edin Forto posjetili su proteklog vikenda Gradski odbor Naše stranke u Tuzli. O tekućim aktivnostima NS-a u Tuzli, delegaciju iz centrale su izvijestili članovi Gradskog odbora NS-a u Tuzli – Semir Ahmetbegović (predsjednik), Derviš Čičko i Zvjezdan Karadžin.

U okviru posjete održan je i sastanak sa generalnim direktorom uspješnog preduzeća “Deling Tuzla” Omerom Delalićem, gdje se razgovaralo o uvjetima poslovanja u Tuzli i mjerama kojima bi se mogle poboljšati poslovne prilike kako u Tuzli tako i na cijelom području Federacije BiH. Nakon sastanka Kojović i Forto su obišli i proizvodne kapacitete “Delinga”.

“Jedan od apsolutnih prioriteta politike NS-a je hitno rješavanje nagomilanih problema u realnom sektoru, koje u značajnoj mjeri uzrokuje loša legislativa. Prilikom ovakvih posjeta i razgovora sa privrednicima, mi se upoznajemo sa konkretnom problematikom na terenu i to ima neizmjernu vrijednost za formulisanje inicijativa koje kolege Gratz, Forto i ja spremamo za podošenje na Parlamentu Federacije”, kazao je Kojović – saopšteno je iz Naše stranke.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.