Veliko interesovanje za Robinzon party: Jeste li spremni za party do zore?!

by admin
| 16:16

Ogromno interesovanje vlada za Robinzon party na kojem će, pored ostalih, kao zvijezda večeri 20.juna nastupiti DJ Tom Novy. S toga ukoliko još niste nabavili svoju ulaznicu učinite to još danas, kako ne bi ste propustili najbolju zabavu ove godine.

Impresivan program, zavidna produkcija i organizacija, te jedno od najljepših ‘open air’ mjesta u BiH zasigurno će i ove godine okupiti desetak hiljada ljudi u bijelom, koji će po svoju dozu ljetne zabave doći iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i šire. Najveća i sigurno najljepša regionalna dance muzička, klubska atrakcija i destinacija i ove godine je smještena na obali jezera Modrac – plato popularnog restorana Robinzon.

Naime, na pomenutoj lokaciji u petak 20. juna 2014. bit će održan Robinzon party na kojem će kao zvijezda večeri nastupiti DJ Tom Novy. Jedinstvena lokacija u regionu, specijalno dizajniran stage, perfektna i vrhunska produkcija te tradicionalno dobra zabava su karakteristike zbog kojih se organizatori pomenutog dogđaja opravdano mogu svrstati u svjetsku klasu.

Vrhunski audio-vizuelni doživljaj

˝Pripremaju vrhunski audio-vizuelni doživljaj. Na najljepšem dijelu obale jezera Modrac bit će smješten fantastičan prošireni stage, opremljen Line Aray audio sistemom ogromne snage i vizuelno upotpunjen Martin moving heads sistemom. Vrhunac večeri bit će pojavljivanje DJ Tom Novi-ja, praćeno specijalnim efektima, koji će preuzeti kormilo od izvrsne posade, koju će činiti DJ-evi: Borg, Eduy i Emir.H B2B, Jazzy Rossco i Yakka B2B (Hrvatska), Cycle Six i Doaman˝, saopćili su organizatori.

Event: petak, 20. juni 2014.

Start: od 20 sati do jutra

Dress code: bijelo

Cijena ulaznica: pretprodaja 10 KM, na dan party-ja 15 KM, VIP 20 KM Prodajna mjesta: restoran Robinzon, caffe Hollywood Lukavac, pizzeria Mama Mia u TC Omega 4 sprat – Tuzla, Caffe Sagafredo – Tuzla, caffe Sidney, Cipelići – Tuzla.

Web: www.robinzonparty.com

Facebook:https://www.facebook.com/RobinzonParty

(TI/Sponzorisani članak)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.